Design till WordPress & Hemsida

Priser & Paket: Design till WordPress & Hemsida

Är du i behov utav en design till WordPress eller behöver din hemsida en uppfräschning? Oavsett som driver din hemsida på egen server eller via WordPress så kan jag hjälpa dig med att utforma en design utifrån dina önskemål.

Design till WordPress

I dagsläget arbetar jag främst med WordPress och rekommenderar verktyget till alla mina kunder. Med WordPress kan du ha full koll på din hemsida och du kan enkelt uppdatera ditt innehåll. Är du nybörjare när du tar kontakt med mig så hjälper jag dig på traven med allt det administrativa. Mitt mål är att du ska kunna styra din hemsida eller blogg precis som du vill utan att behöva känna dig begränsad. Sedan kan du lämna kodning och installation åt mig, När det kommer till designen så utgår jag från befintliga teman och använder dem som grund, för att sedan sätta din prägel med allt vad det innebär. Låter det intressant? Släng iväg ett mail så berättar jag mer.

Design till hemsida på egen server

Har du din hemsida på en egen server så skapar jag en statisk design åt dig helt efter dina önskemål. Här är valmöjligheterna många och bara fantasin sätter stopp! Vill du ha hjälp med köp av domän och webbhotell så guidar jag dig gärna i ärendet och kan rekommendera webbhotell som jag tidigare arbetat med. Kontakta mig så hittar vi en lösning för dig och din hemsida!

Läs igenom denna information som innefattar betalning, tillvägagångssätt och underhåll innan beställning:
›  Vid beställning av design till WordPress & Hemsida

Wordpress Designpaket
fr. 1 799:-
Vi skapar din personliga design utifrån ett befintligt tema
Här ingår också installation av plugins som temat kräver och jag hjälper dig med det administrativa "bakom designen" för att få hemsidan så funktionell som möjligt
Beställ paket
Wordpress Installation
259:-
Manuell installation av Wordpress på din server
Jag skapar uppgifterna som krävs för FTP, databaser och din Wordpress-inloggning och du behöver endast spara dem för att kunna använda din hemsida
Beställ paket
Webbdesign egen server
fr. 2 899:-
En statisk design på din server helt efter dina önskemål
En mobilanpassad design för olika typer av enheter ingår
Beställ paket
Wordpress/Webbdesign Support
179:-/h
Supporthjälp gällande ex:
Wordpressdesign, Installation,
Webbdesign, Bloggdesign, SSL-certifikat,
FTP-uppgifter, Wordpress-tillägg,
Kodhjälp etc
Beställ paket
Innehar F-skattsedel.
Alla priser är inkl. moms.