Här nedan kan du läsa om vad jag erbjuder dig för paket gällande fotografering. Det finns 4 paket för Porträttfotografering som är väldigt simpla och enkla att göra om efter egna önskemål, och lite längre ner finns det även 4 paket för Bröllopsfotografering. Om du har frågor eller funderingar så tveka inte över att slänga iväg ett mail till info@alexandraeriksson.com – så kommer vi överens om hur vi ordnar så att du blir nöjd med din fotografering.

Priserna ska fungera som riktlinjer, men inget är hugget i sten. Om du har frågor eller vill skräddarsy ditt eget paket så löser vi självklart det tillsammans.
För ytterligare information kring tillvägagångssätt, betalning samt villkor – vänligen läs igenom informationen via denna länk.

Porträttfotografering

Är du i behov av lite nya bilder? Jag erbjuder fyra olika fotopaket som är anpassade till alla möjliga typer av tillfällen. Du väljer själv vilket paket du vill använda dig av samt vad vi fotar och hur vi lägger upp tiden för fotograferingen. Jag är inte omöjlig och det finns självklart möjlighet till att skräddarsy ett paket just för dig om inget utav paketen här nedan passar dina önskemål.

När du har bestämt dig för vilket paket du vill köpa så klickar du dig bara vidare genom paketen här nedan.

Lilla Porträttfotograferingen
499:-
PORTRÄTT, STUDENTEN, CV:T, MODELLEN
40 minuters fotografering
10 högupplösta, redigerade bilder
Beställ paketet
Stora Porträttfotograferingen
599:-
FÖRLOVNINGEN, KÄRLEKSPARET, GRAVIDITETEN, BÄSTA KOMPISARNA
60 minuters fotografering
17 högupplösta, redigerade bilder
Beställ paketet
Lilla Familjen
799:-
FAMILJEN, VÄNNERNA, SYSKONEN, BEBISEN, DJUREN
75 minuters fotografering
25 högupplösta, redigerade bilder
Beställ paketet
Stora Familjen
859:-
SLÄKTEN, EVENTET, LAGET, FÖRETAGET, FESTEN
90 minuters fotografering
30 högupplösta, redigerade bilder
Beställ paketet

.

Bröllopsfotografering

I varje paket ingår en träff innan där vi går igenom önskemål och funderingar kring er stora dag, så att era önskemål stämmer överens med min bild utav vad ni tänkt er. Vi kommer överens och tid och plats tillsammans.

När du har bestämt dig för vilket paket du vill köpa så klickar du dig bara vidare genom paketen här nedan.

Lilla Bröllopsfotograferingen
2499:-
Bröllopsporträtt
30 högupplösta, redigerade bilder
Beställ paketet
Bröllopsfotograferingen Mellan
3699:-
Bröllopsporträtt & Vigsel
40 högupplösta, redigerade bilder
Beställ paketet
Stora Bröllopsfotograferingen
5799:-
Bröllopsporträtt, vigsel, middag samt mingel
55 högupplösta, redigerade bilder
Beställ paketet
Bröllopsfotograferingen ”Special”
10 000:-
Här ingår en heldags-fotografering med all förberedelse, vigsel, porträtt, middag, mingel, dans samt detaljbilder med 80 högupplösta, redigerade bilder.
Beställ paketet

Vid övrig fotografering

Måste ju självklart tillägga att jag mer än gärna fotograferar annat! Mat & Bak är en stor favorit, och om ni kollar igenom kategorierna Ätbart och Bakverk så får ni en överblick på hur jag fotar sådana bilder. Natur och Landskap är även något jag tycker om att knäppa bilder på, kolla in kategorierna Natur och Landskap och även Detaljerat. Med andra ord – oavsett om det gäller produktfotografering, mat, bakelser, porträtt eller natur så hjälper jag mer än gärna till om du har behov utav det! Skicka iväg ett mail om du vill anlita mig som fotograf, så ska vi se till att jag hjälper dig.

Läsvärda inlägg