design

Jag försöker alltid hålla min inspiration uppe när det kommer till design och grafisk formgivning. Men det är verkligen jättesvårt vissa gånger, huvudet kan stå helt still och det slutar oftast med att jag stänger Photoshop utan att ens ha rört den tomma vita bilden över huvud taget. Och jag är säker på att det är fler av er som känner er lite oinspirerade ibland, och ni som inte är sådär jätteintresserade av design kan det vara ännu värre för att exempelvis hitta på en snygg och personlig logga.

Jag passade på att göra några enkla loggor med hjälp av två supersimpla grejer. Typsnitt och former. En cirkel behöver inte bara vara en cirkel, och det kan hända mycket när man kombinerar olika typsnitt. Så här ovan är fyra olika exempel på hur enkelt det egentligen kan vara att göra en personlig logga med trianglar, cirklar, en rektangel eller några hexagoner samt några starka och kraftiga typsnitt, några smala och simpla eller några handskrivna. Ja, ni fattar grejen.

Ett litet inspirationsinlägg, kan man väl säga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Läsvärda inlägg