Namnlöst-1
När jag lärde mig CSS och HTML och började förstå vad de gjorde och hur jag skulle använda koderna, så kom jag till det här med att designa snygga bloggar. Och jag vet inte hur många timmar jag verkligen suttit i Photoshop och valt färgkod efter färgkod för att hitta en bra nyans och skala mellan mina färger jag använder i designen. Jag blir sällan nöjd ens idag, men det var extra jobbigt och tog extra lång tid just i början.

Så, jag tänkte underlätta lite för er som har samma problem eller kanske bara är tomma på inspiration. Ikväll kör vi på ett grått, blått och blågrönt tema, som personligen är mina favoriter. Blågrönt är så himla jag, och det är de färgerna jag valt att använda mig av i företaget. Tillsammans med grått.
Ibland kan jag tycka att vissa färgkombinationer ser ganska konstiga ut tillsammans när man sätter ihop de såhär platt, men in action så är det väldigt snyggt. Testa er fram bland färgerna och hitta det du tycker representerar dig och din blogg.

Dessa färgskalor är superbra att använda när man håller på med grafisk formgivning också, exempelvis broschyrer, reklamblad eller artiklar och nyhetsbrev. Jag tycker verkligen att en färgklick på rubriken piffar upp i princip vad som helst.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Läsvärda inlägg