Jag äger en Samsung Galaxy S3 och trots havet med appar för Android har jag haft jättesvårt att hitta bra fotoappar (bortsett från Instagram) som passar just mig. För någon vecka sedan hittade jag tre stycken som jag tycker är superbra, och som jag därför tänkte tipsa om!

EyeEm

EyeEm är en annan variant utav Instagram kan man säga, med jättemånga fler (och finare, enligt mig) filter. Dessa filter går i ett lite mer vintagetema vilket jag gillar jättemycket. Strukturen för appen är nästan precis densamma som för Instagram – du fotar, väljer filter, och postar bilden. Superenkelt! Denna app använder jag jämt till bilderna jag postar på Instagram. På bilden nedan har jag bara valt ett utav de filter som finns.

20130709_162815

Cymera

I den här appen kan du redigera dina bilder på alla möjliga sätt! Du kan vända och beskära, göra collage, redigera ljus, kontrast, skärpa och mättnad, lägga till effekter och olika filter och en massa, massa annat. Allt i ett, med andra ord. Jag ljusar alltid upp mina bilder i denna app, och så brukar jag använda verktygen skärpa och mättnad. Här nedan har jag ljusat upp bilden samt använt mig av något filter som fanns att välja mellan.

IMG_20130709_153831

BokehPic

Det här är en såndär söt liten app där du kan lägga till alla möjliga typer utav bokeh på dina bilder. Finns hur många olika varianter utav hjärtan och stjärnor. På bilden nedan har jag använt två olika bokhe-filter, och jag redigerade bilden i EyeEm innan.

20130801_145009(0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Läsvärda inlägg