Jag har nu gjort en gratisdesign som är tillgänglig för alla som känner behov av en ny design. Istället för att jag ska beskriva vad som finns så råder jag er att klicka på länken nedanför bilden här över för att själva se hur designen ser ut och vad den innehåller.
Denna design går i grått färgtema med personlig meny och stilren design. Fungerar för blogg.se och webblogg.se. Gjord under 2012.

Du får göra i princip vad du vill med denna design, det jag kräver är dock att copyrightlänken i menyn sitter kvar eftersom det fortfarande är jag som strukturerat upp designen.

» Klicka här för att läsa om hur du gör designen personlig. 

Skriv gärna i kommentarsfältet om du använt dig av denna design, eller rent allmänt om vad du tycker om designen.

3 kommentarer till “Gratisdesign 1

 • Therese
  Kommentar postad den 8 augusti, 2014 klockan 21:09

  Hej!
  Försökte ladda ner designen men ”tråkigt” nog kommer man bara till din hemsida och inte till någon nedladdnings länk. Finns det någon möjlighet att få tillgång till designen?
  Mvh Therese

  Svara
  • Kommentar postad den 11 augusti, 2014 klockan 16:14

   Hej!

   Detta är ett väldigt gammalt inlägg och min domän på blogg.se har försvunnit, därav finns inte designen på den länken som står. Tack för påminnelsen, jag ska ordna detta så fort jag kan! Jag skickar iväg ett mail till dig när designen är på plats igen och tillgänglig. Annars kan du få en liknande design för 200:- efter dina egna önskemål. Kolla in fliken ”Anlita mig” för att veta mer.

   Vi hörs!

   Svara
   • Kommentar postad den 11 augusti, 2014 klockan 17:28

    Hej igen Therese,

    Fick tid till att ordna till detta nu på kvällskvisten. Hoppas du blir nöjd med designen, släng annars iväg ett mail eller en kommentar så löser vi det :)

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Läsvärda inlägg